Alparslan Ortaokulu

Vizyon: Tüm öğrencilerimizin, kurum çalışanlarımızın ve velilerimizin Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemelerini, edindiği bilgi ve kazanımlarını insanlık yararına kullanmalarını, eğitim alanındaki bilimsel gelişmeleri izlemelerini, teknolojiyi kullanmalarını, çağın gerektirdiği donanımları kazanmalarını, sosyal bireyler olma yetisini kazanmalarını, ahlâki değerlere bağlı, özgüveni ve çevre bilinci gelişmiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Misyon: MİSYONUMUZ Biz; Türk Milli Eğitiminin Temel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda çalışan, araştırmacı,sorgulayıcı, müteşebbis, sosyal yönü gelişmiş, geçmişi ve geleceği ile bağlantı kurabilen, yönünü ileriye çevirmiş, yarınlara , değişime ve yeniliğe açık, bilgi üreten ve bilgiyi milletinin kalkınmasında kullanabilen, sorumluluk sahibi, tutarlı, dürüst,kararlı ve yarınlara ümitle bakan öğrenciler yetiştiren bir okuluz.

Başarılar:

Saatler: 08.40-15.20
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://alparslanoo.meb.k12.tr

Adres - Kültür Mah. Hastane Cad. Alparslan Ortaokulu Hasköy/MUŞ

Öğretim Şekli :TAM ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - HASKÖY/MUŞ

Adres - Kültür Mah. Hastane Cad. Alparslan Ortaokulu Hasköy/MUŞ

Ulaşım Ulaşım ilçeden ile belediye otobüsü ve dolmuşlarla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde bulunmakta olup il merkezine 18 km uzaklıktadır.